لیست اختراعات احمد سعادتی نسب


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1397/06/27
تاریخ ثبت: 1398/08/28
خلاصه اختراع:

درد مچ دست يك شكايت بسيار معمول است و علل متعددي براي بروز آن مطرح هستند. اين درد مي¬تواند براي انجام بسياري از فعاليت¬هاي روزانه، مشكلات طاقت فرسايي ايجاد نمايد. بسياري از بافت¬هاي مچ دست مي¬توانند منشأ درد باشند و اين درد شايد همراه تورم و يا بدون آن ايجاد شود. بيماري¬هاي مربوط به مچ دست شامل 7 نوع تاندونيت مچ دست، آرتروز مفصل مچ دست، سندروم كانال كارپال، گانگليون، دكرون، سندروم تقاطع، بيماري كين باخ باشد. براي درمان اين چنين بيماري هايي حركات ورزشي مشخصي بايد صورت گيرد. لازم به ذكر است كه اين حركات بايد به صورت غيرفعال، يعني بدون استفاده از ماهيچه¬هاي دست فرد بيمار و توسط فيزيوتراپيست انجام گيرد. ضمن اينكه بعد از آسيب هاي ارتوپدي نظير شكستگي ها و غيره مشكلاتي مانند كاهش دامنه حركتي، تورم و درد پيش مي آيد كه يكي از درمانهاي مهم در روز هاي بعد از عمل هاي جراحي و زمان بستري در بيمارستان و يا بعد از باز كردن گچ انجام حركات غيرفعال در مفصل مچ است. انجام حركات مفصل مچ به همراه پد گرمايي كمك زيادي به بهبود و افزايش انعطاف پذيري مفصل مچ مي كند و از طرفي نياز به حركات را از فيزيوتراپيست ها كم مي كند. اين روش درماني علاوه بر زمانبر بودن و صرف هزينه¬هاي زياد؛ ممكن است با سرعت¬هاي متفاوت انجام شود كه براي بهبود بيماري مضر است. از اين رو در اين اختراع سعي بر آن است كه حركات غير فعال ذكر شده در تمرينات اشاره شده توسط دستگاه پيش رو در سه راستا (حركات فلكشن، اكستنشن ، آبداكشن ، آداكشن و ديستركشن) به صورت برنامه¬پذير و دقيق صورت پذيرد تا روند درمان بيماري سريعتر و بهتر سپري گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/10/09
تاریخ ثبت: 1398/09/06
خلاصه اختراع:

هدف از ارائه¬ي طرح حاضر طراحي دستگاهي ارزان¬قيمت به‌منظور مخلوط نمودن مواد نانو در سيالات پايه¬ي موردنظر بدون استفاده از دستگاه¬هاي گران‌قيمت مرسوم مي¬باشد. در حال حاضر تعمير و نگهداري دستگاه¬هاي موجود در بازار علاوه بر صرف هزينه¬هاي زياد، نيازمند تخصص¬هاي خاص مي¬باشد. در اين طرح اشكالات موجود در دستگاه¬هاي موجود ازجمله پر سروصدا بودن، تا حد امكان برطرف شده است و با صرف هزينه¬ي اندك و تجهيزات نسبتاً ساده¬تري به هدف موردنظر دست پيداشده است. در اين طرح با استفاده از عملگرهاي پيزوالكتريك به ايجاد امواج مكانيكي با فركانس بالا مبادرت ورزيده شده است. براي اين منظور توان ورودي توسط مداري واسط به فركانس موردنياز در عملگر پيزوالكتريك تبديل‌شده و با ايجاد ارتعاش در عملگر، سيال مرتبط با آن نيز شروع به ارتعاش مي¬كند. در پي اين ارتعاش مولكول¬هاي سيال با سرعت زياد شروع به جابه¬جايي كرده و پديده كاويتاسيون رخ مي¬دهد و باعث انحلال ذرات نانو در سيال پايه مي¬شود. به اين صورت عمل اختلاط ماده¬ي نانو در سيال پايه با ماندگاري¬هاي متفاوت كه به نوع ماده مرتبط است؛ انجام مي¬گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/11/28
تاریخ ثبت: 1400/04/16
خلاصه اختراع:

دستگاه جدا كننده مغناطيسي ديويس تيوب با شدت ميدان بالا و كنترلر دبي جهت تعيين درصد كاني هماتيت و مگنيتيت در كانسنگ هاي آهندار مورد استفاده قرار مي گيرد.اين دستگاه در صنايع فولاد و آزمايشگاه هاي مواد معدني كاربرد دارد.جداكننده از يك لوله شيشه اي شيب دار (معمولا به زاويه 45 درجه كه قابل تنظيم مي باشد) كه بين دور سر قطب يك الكترومغناطيس كه شامل يك هسته آهني و سيم پيچ مسي است، قرار گرفته است. اين لوله توسط يك الكترو موتور در حال چرخش مي باشد و همچنين به طور مداوم به عقب و جلو به حركت در مي آيد. ماده اي كه بايد جدا شود از طريق لوله عبور مي كند. جزءهايي كه داراي قواي مغناطيسي هستند، توسط ميدان مغناطيسي نگه داشته مي شود در حالي كه ماده مغناطيسي ضعيف در لوله شسته مي شود. ايجاد ميدان مغناطيسي بالا به كمك طراحي ابعاد بهينه هسته آهني و سيم پيچ، افزايش دقت تست به كمك كنترل دبي آب عبوري با روتامتر، رابط كاربري آسان، تامين امنيت اپراتور در كار با ميدان مغناطيسي با شدت بالا و تمام اتوماتيك بودن دستگاه از ويژگي دستگاه طراحي شده مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1400/09/16
تاریخ ثبت: 1401/06/08
خلاصه اختراع:

دستگاه نمونه گير اتوماتيك دو مرحله اي دوغاب و سيالات با ذرات معلق جهت نمونه برداري از لوله هاي عمودي حامل انواع نمونه هاي دوغاب (آهن، روي،سرب، نيكل و .. ) و سوسپانسيون ها مورد استفاده قرار مي گيرد. اين نمونه گير متشكل از يك مخزن اصلي با يك لوله ورودي و خروجي است كه در مسير خط لوله عمودي واقع مي شود. نمونه گير خوراك دوغاب را از طريق يك تيغه برش دهنده از خط لوله اصلي دريافت مي كند، اين تيغه به يك لوله جدا كننده متصل شده است كه نمونه گرفته شده به مخزن دوم منتقل مي كند و همين رويه در نمونه گير ثانويه صورت مي گيرد. تيغه هاي برش دهنده و لوله جدا كننده در هر دو مخزن به كمك موتور و گيربكس مجزا به صورت دوار به حركت در مي آيد، و نمونه برداشته شده را از خط لوله اصلي جدا مي كند، تعداد دور، سرعت حركت، زمان چرخش تيغه برش دهنده جريان توسط كنترلر دستگاه قابل تنظيم است. مواد اضافي خارج شده از هر دو مخزن به جريان در لوله اصلي باز گردانده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1402/02/30
تاریخ ثبت: 1402/06/14
خلاصه اختراع:

دستگاه نمونه گير مواد چسبنده و غليظ همراه با فيدر ارتعاشي و نگهدارنده مخصوص به منظور نمونه گيري دقيق و صحيح با رعايت اصول اوليه مطابق با استانداردهاي جهاني از مواد چسبنده و غليظ، طراحي شده است. يكي از اساسي ترين الزامات در نمونه گيري صحيح، شانس برابر تمامي قسمت هاي انباشته در نمونه برداري است. بهترين نقطه براي دستيابي به اين مهم، نقاط انتقال بين نوار نقاله و محل ريزش است. در اين نقاط كل مقطع عرضي جريان انباشته قابل نمونه برداريست. دريافت نمونه از كل سطح مقطع در يك زمان واحد، مناسب ترين روش براي دريافت نمونه از اين نقاط مي باشد. دستگاه حاضر با حركت عرضي به صورت رفت و برگشتي در جهت طول نوار نقاله مي تواند در يك لحظه از كل سطح مقطع نمونه گيري انجام دهد، تيغه نمونه گير مجهز به سيستم چرخش تيغه مارپيچ استيل بود و با حركت آن نمونه در تيغه به حركت در مي-آيد. تيغه در انتهاي مسير حركت نمونه گرفته شده را بر روي فيدر ارتعاشي تخليه مي كند و به كمك فيدر نمونه دريافت شده را در ظروف مخصوص سر ريز مي شود.

موارد یافت شده: 5